fbpx

Universal Power

MOTORFÖRSÄLJNING | motor@universalpower.se

RESERVDELAR | eftermarknad@universalpower.se

TEKNISK SUPPORT | teknisksupport@universalpower.se

BOKA SERVICE | verkstad@universalpower.se

Med korta ledtider till service och reservdelar. 

Efter 100 år i branschen kan vi industrimotorer. Vårt samarbete med Perkins sträcker sig 60 år tillbaka i tiden och vi har levererat motorer från Kubota i mer än 40 år. För att leva upp till vår ambition – att vara marknadens bästa leverantör av motorer – förstår vi att det är viktigare att se genom framrutan än att titta i backspegeln. Utvecklingen går snabbt. Vi ser hur nya industri-motorer utmanar de traditionella, samtidigt som miljökraven successivt skärps. Som kund kan du vara säker på att vi på Universal Power hela tiden befinner oss i teknikens framkant.

Våra motorexperter på Universal Power

Kort sagt – det bästa som finns på marknaden kan vi leverera!

Med produktion i Europa, USA och Asien och försäljning i fler än 100 länder är varumärket Perkins synonymt med ett brett sortiment konkurrenskraftiga och tillförlitliga industrimotorer.

Kubota är känt över hela världen för sina olje- och vattenkylda motorer. Med starkt fokus på att utveckla effektiva och miljöanpassade motorer erbjuder Kubota ett modernt sortiment, på en och samma plattform och för olika bränslen: diesel, bensin och gas.

Kohler är synonymt med små, kompakta och mycket kostnadseffektiva bensin- och dieselmotorer för åkgräsklippare, trädgårdstraktorer och andra mindre maskiner för utomhusbruk. Sortimentet av Kohlermotorer sträcker sig upp till drygt 100 kW.

Nanni är en världsledare inom marina dieselmotorer och generator-aggregat av högsta kvalitet.
Dagens produktportfölj bygger på en vid bas av motorer från ledande tillverkare, som KUBOTA, Toyota, John Deere, MAN och nu senast via ett samarbetsavtal med Scania, som i ett Nanni-utförande ger 860 kW.