Universal Power

MOTORFÖRSÄLJNING | motor@universalpower.se

RESERVDELAR | eftermarknad@universalpower.se

TEKNISK SUPPORT | teknisksupport@universalpower.se

BOKA SERVICE | verkstad@universalpower.se

Lär känna oss

I över 100 år har vi varit ett ledande företag inom området industrimotorer, tidigare under namnet Malte Månson, men sedan 2018 som Universal Power Nordic AB. Nytt namn, ny kostym och ett tydligt budskap.

Universal Power drivs av viljan att öka våra kunders konkurrenskraft genom att erbjuda marknadens bästa motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service av världsklass.

Utvecklingen inom motorområdet går snabbt. Våra kunders önskemål är kostnadseffektiva lösningar. Samtidigt ska vi ur miljösynpunkt alltid möta EU:s emissionskrav. Det hanterar vi genom att dels erbjuda kvalitetsprodukter från brittiska Perkins, japanska Kubota och amerikanska Kohler, dels satsa på kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling för samtliga medarbetare.

Utifrån vår verksamhet i Skänninge sköter vi försäljning, service och reparationer på den svenska och norska marknaden. Vi har tätt samarbete med marknaden och våra leverantörer vilket ger oss möjlighet att kunna leverera marknadens bästa lösningar och möte våra kunders behov.

I ryggen har vi stabila och långsiktiga ägare i form av den svenska industrikoncernen Duroc AB. Det ger oss rätt grund i arbetet med ständig utveckling.

Runt hörnet ser vi industrimotorer som kommer att utmana det traditionella. Vid sidan av diesel som bränsle kommer motorer med alternativa drivmedel – som el, gas, solceller och olika typer av hybridlösningar. Här ligger vi redan i teknikens framkant. Det bästa som finns på marknaden kan vi leverera.

I det dagliga arbetet är det högsta möjliga servicenivå som är ledstjärnan. 2018 fyllde vi 100 år och vårt kundlöfte för framtiden kommer vara lika tydligt som tidigare: rätt motor till rätt maskin, korta ledtider till service och leveranser av reservdelar.

Hitta hit

Vår personal

Stefan_Karlstrom_low
Stefan Karlström

Försäljningsansvarig
Industri-och marinmotorer

Stefan_Forsman_low
Stefan Forsman

Försäljningsansvarig Kubota
Eftermarknad Reservdelar

UPN_Daniel_web
Daniel Lingefelt

Eftermarknad/Reservdelar

Jonas_Sjoberg_low
Jonas Sjöberg

Eftermarknad/Reservdelar

Anders_Larsson_low
Anders Larsson

Eftermarknad/Reservdelar

Fredrik_Ostfalt_low
Fredrik Östfelt

Verkstadschef/Teknisk Support

bild_saknas
Simon Helgesson

Teknisk chef

bild_saknas
Inköp/Logistik
Annmarie_Alsetun_low
Annmari Alsetun

Controller

UPN_Johan_web
Johan Englund

Ekonomichef

Anneli_Johansson_low
Anne-Lie Johansson

Ekonomi