fbpx

Universal Power

MOTORFÖRSÄLJNING | motor@universalpower.se

RESERVDELAR | eftermarknad@universalpower.se

TEKNISK SUPPORT | teknisksupport@universalpower.se

BOKA SERVICE | verkstad@universalpower.se

Kohler reservdelar

Hos Universal Power har vi reservdelar för att hålla din Kohlermotor i toppskick. Våra reservdelar håller din utrustning igång när det behövs som mest.

Originalreservdelar från Kohler är tillverkade för att passa perfekt och fungera optimalt med dina motorer. Detta garanterar att din utrustning alltid presterar på högsta nivå. Med originalreservdelar förlänger du livslängden på din motor och du kan känna dig trygg med att du får full support och garantier som backas upp av tillverkaren.

När du beställer reservdelar från oss kan du vara säker på att de når dig snabbt, så att du kan minimera stillestånd och fortsätta med ditt arbete utan onödiga avbrott. Vi erbjuder ett brett sortiment av Kohler-reservdelar, såsom luftfilter, oljefilter, partikelfilter, fläktremmar, startmotorer och generatorer.

Behöver du hjälp med att hitta rätt reservdelar till din Kohlermotor? Vårt erfarna team finns här för att ge dig den rådgivning och support du behöver. Vi har expertkunskap om Kohlers produkter och kan hjälpa dig att välja rätt reservdelar för just din motor.

Hej!

För att kunna ge dig bästa service ber vi dig kontakta oss direkt och beställa reservdelar. Under rådande omständigheter har vi svårt att uppge leveranstider på det som inte finns i lager.